Vive Barcelona is een intensieve cursus Spaans met 's morgens lessen en 's middags activiteiten in de bruisende stad Barcelona om het geleerde in praktijk te brengen.

De cursus duurt een week (20 uur) en kost slechts 150 euro exclusief de reis- en verblijfkosten. Als lid van de Asociación krijgt u zelfs 10% korting! De lessen worden gegeven van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 13.30 uur met een pauze van 20 minuten. De activiteiten vinden 's middags, 's avonds en eventueel in het weekend plaats. De deelname aan de activiteiten is geheel vrijblijvend.

De cursus wordt verzorgd door een voormalige docente van onze vereniging, Elena Osorio Planes. Op dit moment verzorgt zij een geweldige cursus Spaans in Barcelona die wij van harte bij u kunnen aanbevelen!

Voor nadere inlichten kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het telefoonnummer va Elena is bekend bij de webmaster.

En mocht u problemen hebben met het uitzoeken of bestellen van vliegtickets of het vinden van een geschikte accommodatie in Barcelona, onze webmaster helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes! De enige voorwaarde die hij stelt is dat u na afloop ons even laat weten hoe u de cursus Vive Barcelona gevonden heeft, zodat wij uw reactie op onze website kunnen plaatsen.

Lydia is al geweest en heeft een mooie herinnering geschreven.

Piet Hooft van Huysduynen en Janneke zijn in april 2014 geweest en bevelen de cursus aan. In 2015 hebben zij zelfs een privécursus met Elena afgesproken. Dat kan dus allemaal!

Share