Nieuws

Welkom bij de Asociación Iberoamericana de Eindhoven

Onze vereniging verzorgt Spaanse lessen en ontplooit allerlei activiteiten met het doel de taal en cultuur van Spaans sprekende landen te verspreiden. 

Het bestuur van de Asociación Iberoamericana wenst u allen prettige feestdagen en hoopt u te ontmoeten bij een van onze activiteiten in het nieuwe jaar. 

U kunt zich nu nog steeds aanmelden voor  Conversatie op 2 verschillende niveaus die in september zijn gestart, Gebruik bij uw aanmelding het Aanmeldingsformulier.

Tijdens onze architectuurreizen brachten wij een bezoek aan Museo CDAN in Huesca. TV Aragón heeft daarvan een opname gemaakt en uitgezonden. Klik op Concierto navideño als u enkele foto;s wilt zien van dit druk bezochte concert met muziek van Semilla onder leiding van Daniel Fanego en zang van Evelyne Montens,.

solasOnze nieuwjaarsreceptie is op woensdag 9 januari 2019 in het gebouw van het Sint Jorisgilde aan de ventweg van de Boutenslaan in Eindhoven. Wij vertonen op die avond Solas, een Spaanse speelfilm met Nederlandse ondertiteling. Uiteraard bieden wij u een drankje aan en de koffie vooraf is zoals altijd voor kosten van de vereniging. Toegang is uitsluitend voor AIE-leden.

Donderdag 24 januari 2019 geeft Maarten Steenmeijer een lezing over de Don Quijote. De voertaal die avond is het Nederlands. Aanvang 20.15 uur in het gebouw van het Sint Jorisgilde.

De eerstvolgende tertulia literaria is op donderdag 14 februari in de bar van Hotel Best Western. Aanvang 20.00 uur. We bespreken dan, uitsluitend in het Spaans, onder leiding van Natalia het boek El guardián invisible van Dolores Redondo.

Op 9 maart 2019 gaan we met Suzanne naar de tentoonstelling Gaudi en de Amsterdamse school. Aanmelden kan door 25 € te storten op rekening NL26 INGB 0001090996 ten name van Asociación Iberoamericana Eindhoven. Maximaal aantal deelnemers is 30. Tot 15 februari 2019 hebben AIE-leden en hun partner voorrang. Er zijn op dit moment 29 aanmeldingen door leden en er staan 5 niet-leden op de wachtlijst.

Meld u aan bij Vive Barcelona als u interesse hebt in het volgen van een week cursus gegeven in Spanje door Elena! Ook geeft Elena privéconversatielessen.

Wist u dat u zelf geen Facebook hoeft te hebben om de Facebookpagina van de AIE te kunnen zien? Klik maar eens op . Ook is de AIE sinds begin juni 2018 te volgen op Instagram  .

Indien u zich aangetrokken voelt tot de Spaanse taal en cultuur, aarzel dan niet om lid te worden. Wij hopen u spoedig te mogen begroeten bij één van onze activiteiten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share

Agenda

Aanmelden Spaanse les
Ga naar ons Gastenboek of Filmoteca

2019    
09-01   Film: Solas
24-01   Lezing: Don Quijote
13-02   Film: El autor
14-02   Tertulia: El guardián invisible
26-02   Lezing: La lengua de sefarad
09-03   Excursie: Gaudi
20-03   Film: Morir
09-04   Lezing: Bolivia
11-04   Tertulia: El hereje
17-04   Film: Handia
22-05   Slotavond: La musica ranchera
06-06   Tertulia: Los peces de la Amargura