Architectuurreizen

Architectuurreis naar Extremadura

Casar de CáceresIn 2011 zijn we in Barcelona begonnen met het organiseren van architectuurreizen. Vorig jaar waren we in ZW Andalucía en dit jaar gaan we een aantal architectonische hoogtepunten zien in het minst bezochte deel van Spanje: Extremadura. We verblijven een week lang in een hotel in Cáceres en maken van daar uit uitstapjes naar Palencia, Mérida, Badajóz en Trujillo.

Evenals vorig jaar maken we weer twee reizen. De eerste reis vertrekt op woensdag 21 oktober 2020 en eindigt op 28 oktober, dezelfde datum als waarop de tweede reis begint. De deelnemers aan de tweede reis zijn op 4 november 2020 weer thuis.

Gebruik voor uw aanmelding het Aanmeldingsformulier maar lees voordat u dat doet eerst onze Reisvoorwaarden.

SuzanneDe reis is weer samen met Suzanne Roelofs georganiseerd. Zij heeft ons al op vrijwel alle eerdere reizen begeleid. Alleen, wegens familieomstandigheden gaat ze dit jaar zelf niet mee. Dat is natuurlijk heel jammer maar zij heeft zelf voor een volwaardige vervanging gezorgd in de persoon van de ervaren gids en reisleider Joen VerbeeckJoen Verbeeck

U kunt het (voorlopige) programma' van deze reizen downloaden als u wilt. Klik daarvoor op de volgende link: Brochure Extremadura. Hier vindt u ook informatie over de organisatie van de reis en de kosten.

Zie voor enkele enthousiaste verslagen van voorgaande reizen de rubriek Leden vertellen. En ook het boekje 10 Reizen AIE is zeer de moeite waard om even te bekijken.

Let op: Het spreekt vanzelf dat het sein dat de reis definitief doorgaat niet gegeven zal worden voordat zeker is dat dit in verband met de Corona maatregelen mogelijk is. Dus uw aanmelding verplicht u tot niets!

Ons bezoek tijdens de reis van 2018 aan het CDAN museum in Huesca is uitgezonden door TV Aragón! Klik hier als u de clip wilt zien.

Sinds februari 2016 is de Asociación aangesloten bij het garantiefonds GGTO dat aan onze reizigers een financiële zekerheid biedt. Hiervoor brengen wij 15 euro aan iedere deelnemer in rekening. Ook zijn wij lid van de Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties VvKR.

VvKRWij maken u erop attent dat u zelf verantwoordelijk bent voor het afsluiten van een reisverzekering. Ook raden wij u dringend aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share

Agenda

Aanmelden Spaanse les
Ga naar ons Gastenboek of Filmoteca

2020    
27-08   Tertulia: La hija de la española
23-09   Conferencia:
15-10   Tertulia:
21-10   Architectuurreis 1: Extremadura
28-10   Architectuurreis 2: Extremadura