Agenda

Architectuurreis 2022 naar Valencia

ValenciaWe waren toch al een keertje in Valencia met onze AIE-architectuurreizen? Jazeker, onze eerste architectuurreis in 2011 eindigde In Valencia. Waarom gaan we daar dan weer heen? Zijn er dan geen andere plaatsen in Spanje waar we nog niet geweest zijn? Jawel, inderdaad niet zo heel veel meer maar er zijn er toch nog wel een paar. In 2011 waren we slechts twee dagen in Valencia en dat was dus véél te weinig om deze stad goed te bekijken. Bovendien was deze reis niet door onszelf georganiseerd maar door een andere reisbureau. Dit jaar doen we Valencia op onze eigen manier, dat wil zeggen we bekijken uiteraard alle hoogtepunten want die zijn er heel veel in Valencia. Maar we bespreken ook de minder bekende architectuur zoals de typische arbeiderswoningen, stadsparken en appartementcomplexen. En uiteraard vergeten we de prachtige stranden en de Albufera niet! Bovendien krijgt u alle gelegenheid om zelf een of meer van de vele musea te bezoeken.

Eerste reis: van 25 september tot 2 oktober 2022 (zondag): op dit moment is deze reis volgeboekt. Als u zich hiervoor aanmeldt dan komt u op een wachtlijst. 
Tweede reis: van 13 tot 20 oktober 2021 (donderdag): nog 4 plaatsen vrij (mits er nog plaats is in het hotel)

Gebruik voor uw aanmelding het Aanmeldingsformulier maar lees voordat u dat doet eerst onze Reisvoorwaarden. Ook de aan het eind van dit document toegevoegde extra voorwaarden in verband met Covid 19 en eventueel door de overheid genomen maatregelen. Als u meegaat dan verklaart u zich hiermee akkoord!

SuzanneDe reis is uiteraard weer samen met Suzanne Roelofs georganiseerd. Zij zal ons langs alle prachtige monumenten leiden waarbij haar uitleg voor iedereen duidelijk verstaanbaar zal zijn vanwege het gebruik van een audiosysteem.

U kunt het (voorlopige) programma' van deze reizen downloaden als u wilt. Klik daarvoor op de volgende link: Brochure Valencia. Hier vindt u ook informatie over de organisatie van de reis en de kosten. Let op: deze brochure is voorlopig en kan tot een week vóór vertrek nog wijzigen.

Zie voor enkele enthousiaste verslagen van voorgaande reizen de rubriek Leden vertellen. En ook het boekje 10 Reizen AIE is zeer de moeite waard om even te bekijken.

Ons bezoek tijdens de reis van 2018 aan het CDAN museum in Huesca is uitgezonden door TV Aragón! Klik hier als u de clip wilt zien.

Sinds februari 2016 is de Asociación aangesloten bij het garantiefonds GGTO dat aan onze reizigers een financiële zekerheid biedt. Hiervoor brengen wij 15 euro aan iedere deelnemer in rekening. Ook zijn wij lid van de Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties VvKR.

VvKRWij maken u erop attent dat u zelf verantwoordelijk bent voor het afsluiten van een reis- en bagageverzekering.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share