Archief

Un recorrido por Salamanca

Wij zijn zeer verheugd u te mogen aankondigen dat Agustín Sequeros een nieuwe cultuurcursus gaat geven voor onze vereniging. De cursus wordt gegeven in het Spaans en is door de bijzondere wijze van taalgebruik van Agustín, ook uitermate geschikt voor onze leerlingen van Nivel 4 en Mantenimiento.

UN RECORRIDO POR SALAMANCA

La historia y el arte de la ciudad

en cuatro charlas

por Agustín B. Sequeros

De cursus bestaat uit 4 delen waarvan het eerste deel wordt gegeven als normale lezing op 15 november in de Dommelzaal van het Academisch Genootschap. Aanvang 20.15 uur. Deze lezing is voor alle leden gratis toegankelijk.

Als u ook de drie andere delen wilt bijwonen dan zijn wij genoodzaakt om hiervoor een bijdrage te vragen van 30 euro per deelnemer. Deze drie delen worden gegeven op de daarop volgende donderdagen 22 en 29 november en 6 december in de studiezaal van het Academisch Genootschap. Aanvang 20.00 uur tot 22.00 uur, met een pauze van 15 minuten.

De uitgebreide inhoud van de cursus vindt u hier. Opgeven kan met ingang van heden door een mail te sturen naar de webmaster (klik op deze dikgedrukte naam). Ook niet-leden kunnen aan de cursus deelnemen maar zij dienen wel eerst lid te worden van de Asociación. De cursus kan doorgang vinden bij tenminste 14 deelnemers. Op 8 september waren er 13 aanmeldingen binnen.

Share

Agenda

Aanmelden Spaanse les
Ga naar ons Gastenboek of Filmoteca

2020    
27-08   Tertulia: La hija de la española
23-09   Conferencia:
15-10   Tertulia: