Archief

Evento: Cocina española

Señora Rosa is inmiddels in Eindhoven een bekende naam als het om de liefde voor Spanje, voor de Spaanse keuken en de Spaanse eetcultuur gaat. Zelf van oorsprong afkomstig uit de Extremadura is zij met haar ouders opgegroeid in Eindhoven en samen met hen en haar man Jos hebben ze een prachtig op Spanje georiënteerd bedrijf opgebouwd.

Op de Edenstraat 13 zwaait Rosa met Jos de scepter over het inmiddels in Eindhoven bekende Tapasrestaurant Señora Rosa, waar al heel veel liefhebbers van de Spaanse keuken de afgelopen jaren genoten hebben van heerlijke tapas specialiteiten.

Op de Strijpsestraat 83 in Eindhoven is daarnaast de landelijk onderscheiden winkel Tapas El Quijote te vinden, waar allerlei mooie Spaanse producten te koop zijn. Op dit adres is ook het cateringbedrijf gevestigd, waar vanuit elke dag heerlijke Spaanse gerechten naar vele bestemmingen worden gebracht voor de lunch, recepties en feesten, voor kleine en hele grote gezelschappen.

Op dit adres worden ook in een goed geoutilleerde keuken en ontvangstruimte kookworkshops georganiseerd. En dat heeft ons op het idee gebracht om samen met Señora Rosa een "clase de cocina española" te organiseren! De uitleg zal zowel in het Spaans als in het Nederlands zijn.

Señora Rosa zal ons op maandag 17 november 2014 en op maandag 1 december vanaf 18.00 uur in een avondvullend programma inwijden in de fijne kneepjes van het bereiden van tapas, om er daarna ook uiteraard gezamenlijk met een goed glas Spaanse wijn van te genieten.

De kosten daarvoor bedragen € 47,50 per persoon. Voor leden van de Asociación geldt een gereduceerd tarief van € 40,-- (bebidas y todo incluido). Er is maximaal plaats voor 20 deelnemers.

Voor zowel 17 november als 1 december zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. U kunt zich aanmelden met het aanmeldingsformulier. Wij maken u er op attent dat uw inschrijving pas definitief is als het inschrijfgeld door de penningmeester is ontvangen op rekeningnummer NL26 INGB 0001090996 ten name van de Asociación Iberoamericana.

Foto's van de twee avonden

Bewaren

Bewaren

Share

Agenda

Aanmelden Spaanse les
Ga naar ons Gastenboek of Filmoteca

2020    
27-08   Tertulia: La hija de la española
23-09   Conferencia:
15-10   Tertulia:
21-10   Architectuurreis 1: Extremadura
28-10   Architectuurreis 2: Extremadura