Archief

Architectuurreis naar ZW Andalucía

CentrPompidouIn 2011 zijn we in Barcelona begonnen met het organiseren van architectuurreizen. Vorig jaar waren we in Zaragoza en dit jaar gaan we een aantal architectonische hoogtepunten in het zuidwesten van Andalucía bekijken. We verblijven in hotels in Málaga en in Sevilla en maken uitstapjes naar Cádiz en Huelva.

Evenals vorig jaar maken we weer twee reizen. De eerste reis vertrekt op dinsdag 15 oktober 2019 en de tweede reis begint op maandag 28 oktober 2019. Voor de eerste reis zijn er mogelijkheden om zowel uit Amsterdam als uit Eindhoven te vliegen. Voor de tweede reis is alleen vertrek en aankomst uit Amsterdam mogelijk. Als u andere vluchten wilt boeken is dat ook prima als u het ons maar even laat weten natuurlijk!

De eerste reis is volgeboekt, voor de tweede reis zijn nog 3 plaatsen beschikbaar. Gebruik voor uw aanmelding het Aanmeldingsformulier maar lees voordat u dat doet eerst onze Reisvoorwaarden.

SuzanneDe reis is weer samen met Suzanne Roelofs georganiseerd. Zij heeft ons ook al op eerdere reizen ter plaatse op zeer deskundige en enthousiaste wijze begeleid.

U kunt de voorlopige programma's van deze reis downloaden als u wilt. Het programma is om organisatorische redenen (beschikbaarheid van vluchten) dit jaar voor beide reizen verschillend. De eerste reis begint in Málaga en de tweede in Sevilla. We zien hetzelfde alleen in een andere volgorde.

Brochure Reis 1 (15 tot 22 oktober 2019)
Brochure Reis 2 (28 oktober tot 4 november 2019)

Zie voor enkele verslagen van voorgaande reizen de rubriek Leden vertellen. En ook het boekje 10 Reizen AIE is zeer de moeite waard om even te bekijken.

Ons bezoek tijdens de reis van 2018 aan het CDAN museum in Huesca is uitgezonden door TV Aragón! Klik hier als u de clip wilt zien.

Sinds februari 2016 is de Asociación aangesloten bij het garantiefonds GGTO dat aan onze reizigers een financiële zekerheid biedt. Hiervoor brengen wij 15 euro aan iedere deelnemer in rekening. Ook zijn wij lid van de Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties VvKR.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share

Agenda

Aanmelden Spaanse les
Ga naar ons Gastenboek of Filmoteca

2020    
05-03   Lezing: Los camélidos sudamericanos
16-03   Cursus: Intensivo
18-03   Film: Toc toc
26-03   Tertulia: Marina
28-03   Taller: Galicia
07-04   Lezing: Revolutie in crisis
15-04   Film: Roma
12-05   Concert: José Manuel Dapena
14-05   Tertulia: La higuera
     
27-08   Tertulia: La hija de la española
15-10   Tertulia: