Filmavonden

FilmFilmavonden

Waar? Gebouw van het Sint Jorisgilde.
Wanneer? 6 X per jaar, op woensdagen om 19.30 uur
Toegang: alleen voor leden vanwege BUMA bepalingen!
Koffie vooraf: de AIE nodigt u daarvoor uit.

In het seizoen 2022/2023 hopen wij u weer films te kunnen laten zien. Wij zijn druk bezig om het programma samen te stellen.

FilmavondenOm de Spaanse taal beter te kunnen volgen organiseert de Asociación in de loop van het jaar een aantal avonden waarop zij Spaanse films (op DVD) vertoont in de originele Spaanse versie bij voorkeur met ondertitels in het Spaans. De films worden met behulp van een beamer op een groot scherm geprojecteerd.Alle filmavonden zijn op de woensdagen dat er geen Curso Mantenimiento is, zodat geen enkele cursist ook maar één film hoeft te missen.

De films worden zonder pauze vertoond. Na afloop van de film zullen we een drankje nuttigen in de filmzaal en aldaar met elkaar van gedachten wisselen over de film. Elena, onze nieuwe presentatrice tijdens de filmavonden, zal de films inleiden en na afloop op de reacties ingaan. De discussie vindt in principe in het Spaans plaats om u de gelegenheid te geven uw Spaans te oefenen. Ook commentaar in het Nederlands wordt echter op prijs gesteld.

Wilt u thuis een Spaans gesproken film bekijken? Leen dan een DVD via onze Filmoteca.

In het seizoen 2020/2021 vertoonden wij:

13 oktober: Altamira
17 november: afgelast wegens Covid 19
12 januari: afgelast wegens Covid 19
9 februari: La librería
16 maart: La fiesta del chivo
13 april: 100 metros
11 mei: Viva

 

Bewaren

Share