Seleccione su idioma

Architectuurreis 2024 naar Vitoria

Vitoria is de hoofdstad van Pais Vasco, een van de autonomías van Spanje. "Maar daar zijn we toch al eens geweest" zullen sommigen van jullie dan terecht zeggen. "Maar nog nooit samen met Suzanne zeggen wij" dan terug. Bovendien gaan we nu ook naar plaatsen zoals Vitoria en Pamplona waar we nog niet waren. 

Eerste reis: van 28 september tot 5 oktober (zaterdag)
Tweede reis: van 12 tot 19 oktober 2024 (zaterdag)

We vertrekken voor beide reizen uit Amsterdam en vliegen naar Bilbao. Helaas zijn de vliegprijzen behoorlijk togenomen ten opzichte van vorig jaar maar dat hebbn wij natuurlijk niet in de hand. Ook de prijs van het hotel is niet meer zoals vroeger.

Wegens ziekte van Peter was deze reis nooit tot stand gekomen zonder de hulp van Marjo Verharen waavoor wij haar zeer erkentelijk zijn en waardoor wij ook de kwaliteit die u van ons gewend bent kunnen garanderen.  

Gebruik voor uw aanmelding het Aanmeldingsformulier maar lees voordat u dat doet eerst onze Reisvoorwaarden. Als u meegaat dan verklaart u zich hiermee akkoord!

SuzanneDe reis is uiteraard weer samen met Suzanne Roelofs georganiseerd. Zij zal ons langs alle prachtige monumenten leiden waarbij haar uitleg voor iedereen duidelijk verstaanbaar zal zijn vanwege het gebruik van een audiosysteem.

U kunt het (voorlopige) programma' van deze reizen downloaden als u wilt. Klik daarvoor op de volgende link: Brochure Vitoria. Hier vindt u ook informatie over de organisatie van de reis en de kosten. Let op: deze brochure is voorlopig en kan tot een week vóór vertrek nog wijzigen.

Zie voor enkele enthousiaste verslagen van voorgaande reizen de rubriek Leden vertellen. En ook het boekje 10 Reizen AIE is zeer de moeite waard om even te bekijken.

Ons bezoek tijdens de reis van 2018 aan het CDAN museum in Huesca is uitgezonden door TV Aragón! Klik hier als u de clip wilt zien.

GGTOSinds februari 2016 is de Asociación aangesloten bij het garantiefonds GGTO dat aan onze reizigers een financiële zekerheid biedt. Hiervoor brengen wij 9 euro aan iedere deelnemer in rekening. Ook zijn wij lid van de Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties VvKR.

PVvKRWij maken u erop attent dat u zelf verantwoordelijk bent voor het afsluiten van een reis- en bagageverzekering.