Seleccione su idioma

Architectuurreis 2022 naar Valencia

Veles i VentsHelaas is de oorspronkelijke tekst van deze webpagina verloren gegaan. Onze verontschuldigingen....

Eerste reis: van 25 september tot 2 oktober 2022 (zondag): 
Tweede reis: van 13 tot 20 oktober 2022 (donderdag)

We vertrekken voor beide reizen uit Eindhoven. Gebruik voor uw aanmelding het Aanmeldingsformulier maar lees voordat u dat doet eerst onze Reisvoorwaarden. Als u meegaat dan verklaart u zich hiermee akkoord!

SuzanneDe reis is uiteraard weer samen met Suzanne Roelofs georganiseerd. Zij zal ons langs alle prachtige monumenten leiden waarbij haar uitleg voor iedereen duidelijk verstaanbaar zal zijn vanwege het gebruik van een audiosysteem.

U kunt het (voorlopige) programma' van deze reizen downloaden als u wilt. Klik daarvoor op de volgende link: Brochure Valencia. Hier vindt u ook informatie over de organisatie van de reis en de kosten. Let op: deze brochure is voorlopig en kan tot een week vóór vertrek nog wijzigen.

Zie voor enkele enthousiaste verslagen van voorgaande reizen de rubriek Leden vertellen. En ook het boekje 10 Reizen AIE is zeer de moeite waard om even te bekijken.

Ons bezoek tijdens de reis van 2018 aan het CDAN museum in Huesca is uitgezonden door TV Aragón! Klik hier als u de clip wilt zien.

GGTOSinds februari 2016 is de Asociación aangesloten bij het garantiefonds GGTO dat aan onze reizigers een financiële zekerheid biedt. Hiervoor brengen wij 15 euro aan iedere deelnemer in rekening. Ook zijn wij lid van de Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties VvKR.

VvKRWij maken u erop attent dat u zelf verantwoordelijk bent voor het afsluiten van een reis- en bagageverzekering.