Seleccione su idioma

OviedoIn 2011 zijn we in Barcelona begonnen met het organiseren van architectuurreizen. Vorig jaar waren we in Santiago de Compostela en dit jaar gaan we alle architectonische hoogtepunten van Asturias bekijken en maken we een uitstapje naar Santander en León. We maken evenals vorig jaar twee reizen. De eerste reis vertrekt op 24 september 2017 en de tweede reis begint op 8 oktober 2017. Beide reizen vertrekken vanaf Schiphol naar Bilbao. Vandaar worden we met onze luxe bus naar onze standplaats Oviedo gebracht. Als u andere vluchten wilt boeken is dat ook prima als u het ons maar even laat weten natuurlijk!

SuzanneBeide reizen zijn met 24 deelnemers reeds volgeboekt. Als u zich desalniettemin opgeeft met het Aanmeldingsformulier dan komt u op een wachtlijst te staan.

De reis is weer samen met Suzanne Roelofs georganiseerd. Zij heeft ons ook al op eerdere reizen ter plaatse op zeer deskundige en enthousiaste wijze begeleid.

U kunt het voorlopige programma van deze reis downloaden als u wilt.

Zie voor enkele verslagen van voorgaande reizen de rubriek Leden vertellen.

GGTO logoSinds februari 2016 is de Asociación aangesloten bij het garantiefonds GGTO dat aan onze reizigers een financiële zekerheid biedt. Hiervoor brengen wij 15 euro aan iedere deelnemer in rekening. Ook zijn wij lid van de Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties VvKR.

VvKR logoVanwege deze lidmaatschappen hebben wij nu ook Reisvoorwaarden.