Seleccione su idioma

ZaragozaIn 2011 zijn we in Barcelona begonnen met het organiseren van architectuurreizen. Vorig jaar waren we in Asturias en Cantábria en dit jaar gaan we een aantal architectonische hoogtepunten in Aragón bekijken en maken we een uitstapje naar Lleida in Cataluña en Tudela in Navarra.

Evenals vorig jaar maken we weer twee reizen. De eerste reis vertrekt op 16 oktober 2018 en de tweede reis begint op 30 oktober 2018. Beide reizen vertrekken vanaf Schiphol naar Barcelona. Vandaar worden we met onze luxe bus naar onze standplaats Zaragoza gebracht. Als u andere vluchten wilt boeken is dat ook prima als u het ons maar even laat weten natuurlijk!

Beide reizen zijn met 24 deelnemers reeds volgeboekt. Als u zich met het Aanmeldingsformulier opgeeft, komt u op een wachtlijst. 

SuzanneDe reis is weer samen met Suzanne Roelofs georganiseerd. Zij heeft ons ook al op eerdere reizen ter plaatse op zeer deskundige en enthousiaste wijze begeleid.

U kunt het voorlopige programma van deze reis downloaden als u wilt.

Zie voor enkele verslagen van voorgaande reizen de rubriek Leden vertellen. En ook het boekje 10 Reizen AIE is zeer de moeite waard om even te bekijken.

Ons bezoek aan het CDAN museum in Huesca is uitgezonden door TV Aragón! Klik hier als u de clip wilt zien.

GGTPSinds februari 2016 is de Asociación aangesloten bij het garantiefonds GGTO dat aan onze reizigers een financiële zekerheid biedt. Hiervoor brengen wij 15 euro aan iedere deelnemer in rekening. Ook zijn wij lid van de Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties VvKR.

VvKRVanwege deze lidmaatschappen hebben wij nu ook Reisvoorwaarden.