Seleccione su idioma

Centre PompidouIn 2011 zijn we in Barcelona begonnen met het organiseren van architectuurreizen. In 2018 waren we in Zaragoza en in 2019 gaan we naar ZW-Andalucía. We gaan een aantal architectonische hoogtepunten zien in dit tamelijk toeristische deel van Spanje. We verblijven 3 nachten in Málaga en 4 in Sevilla en bezoeken ook nog Cádiz en Huelva. De eerste reis vertrekt op 15 oktober naar Málaga en verhuist halverwege naar Sevilla. De tweede reis begint op 28 oktober in Sevilla en doet dezelfde reis maar dan in tegenovergestelde volgorde.

Gebruik voor uw aanmelding het Aanmeldingsformulier maar lees voordat u dat doet eerst onze Reisvoorwaarden.

SuzanneDe reis is weer samen met Suzanne Roelofs georganiseerd. Zij heeft ons al op vrijwel alle eerdere reizen begeleid.

U kunt het (voorlopige) programma' van deze 2 reizen downloaden als u wilt. Klik daarvoor op de volgende link voor de eerste reis: Brochure ZW Andalucía 1. en voor Brochure ZW Andalucía 2 voor meer details over de tweede reis. Hier vindt u ook informatie over de organisatie van de reis en de kosten.

Zie voor enkele enthousiaste verslagen van voorgaande reizen de rubriek Leden vertellen. En ook het boekje 10 Reizen AIE is zeer de moeite waard om even te bekijken.

Ons bezoek tijdens de reis van 2018 aan het CDAN museum in Huesca is uitgezonden door TV Aragón! Klik hier als u de clip wilt zien.

GGTOSinds februari 2016 is de Asociación aangesloten bij het garantiefonds GGTO dat aan onze reizigers een financiële zekerheid biedt. Hiervoor brengen wij 15 euro aan iedere deelnemer in rekening. Ook zijn wij lid van de Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties VvKR.

VvKRWij maken u erop attent dat u zelf verantwoordelijk bent voor het afsluiten van een reisverzekering. Ook raden wij u dringend aan een annuleringsverzekering af te sluiten.