Seleccione su idioma

SilkenIn 2011 zijn we in Barcelona begonnen met het organiseren van architectuurreizen. Ondertussen zijn we bijna in heel Spanje geweest. Maar er blijven nog een paar onbezochte plekjes over waar we zeker nog gaan komen. Misschien al wel in oktober 2017 maar dat houden we nog even voor ons.

Eerst gaan we echter op verzoek van velen in april 2017 naar Madrid waar het accent op de moderne architectuur aldaar zal liggen. We vliegen op zaterdag 8 april van Schiphol rechtstreeks naar Madrid en op donderdag 13 april weer terug. Als u andere vluchten wilt boeken is dat ook prima als u het ons maar even laat weten natuurlijk! Als u tijdens de Semana Santa in Madrid wilt zijn kunt u vanelfsprekend ook langer blijven.

U kunt zich opgeven door het invullen van het Aanmeldingsformulier. Er kunnen maximaal 24 personen mee. Tot nu toe zijn er 18 aanmeldingen........en dus gaat de reis zeker door. Overigens kunnen ook niet-leden van de AIE zich aanmelden. Om mee te kunnen gaan moeten zij echter wel lid worden en de contributie van 27 euro voldoen.

SuzanneDe reis is weer samen met Suzanne Roelofs georganiseerd. Zij heeft ons ook al op eerdere reizen ter plaatse op zeer deskundige en enthousiaste wijze begeleid.

U kunt het voorlopige programma van deze reis downloaden als u wilt.

Zie voor enkele verslagen van voorgaande reizen de rubriek Leden vertellen.

GGTOSinds februari 2016 is de Asociación aangesloten bij het garantiefonds GGTO dat aan onze reizigers een financiële zekerheid biedt. Hiervoor brengen wij 15 euro aan iedere deelnemer in rekening. Ook zijn wij lid van de Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties VvKR.

VvKRVanwege deze lidmaatschappen hebben wij nu ook Reisvoorwaarden.