Selecteer de taal

MarisolMijn naam is Marisol Mestanza Poma. Ik ben geboren in Lima, de hoofdstad van Peru. Sinds 2006 woon ik in Nederland.
Mijn passies zijn reizen, wandelen, dansen, ondernemen en lesgeven. Ik ben afgestudeerd in communicatiewetenschappen aan de universiteit van Lima- Peru en bij het Cervantes Instituut in Utrecht heb ik een opleiding gevolgd tot docent Spaans als tweede taal. Bovendien heb ik een traject in Didaktiek van het Spaans gevolgd bij de Universiteit van Leuven UCL . Ook reis ik elke jaar naar Spanje om de lessen aan te passen aan de nieuwste leertechnieken.
Sinds 2011 werk ik volledig als docent Spaans in Eindhoven voor volwassenen en kinderen. In 2014 heb ik La Casa del Español opgericht waarin ik voltijd werk en van 2016 tot 2022 werkte ik als secretaris bij AIE.
Ik heb een moderne combinatie van methoden ontwikkeld op basis van veel interactie en praktische oefeningen met een vleugje humor en plezier.
Mijn lessen zijn zeer afwisselend en aangepast aan elke groep of student. Ik wil je graag kennis laten maken met de taal en cultuur van Spanje en Latijns-Amerika.

Me llamo Marisol Mestanza Poma. Nací en Lima, la capital de Perú. Vivo en los Países Bajos desde 2006. Mis pasiones son viajar, bailar, emprender y dar clases.
En Perú estudié ciencias de la comunicación en la Universidad en Lima y en el Instituto Cervantes en Utrecht, logré el estudio para profesora de español como segunda lengua. Además seguí un trayecto didáctico en la Universidad UCL de Lovaina en Bélgica. También, cada año viajo a España para aprender nuevas técnicas didácticas y aplicarlas en mis clases.
Desde 2011 trabajo a tiempo completo como docente de español en Eindhoven para grupos de adultos y niños. En 2016 fundé mi proprio instituto La Casa del Español y de 2016-2022 trabajé como secretaria de AIE-Eindhoven.
He desarrollado una combinación de métodos modernos a base de mucha interacción y ejercicios prácticos, con un toque de humor.
Mis clases son muy variadas y se adaptan a cada estudiante y grupo. Quiero darte a conocer la lengua y cultura española y latino-americana.