Selecteer de taal

 
 

FilmotecaOnze filmoteca

De mogelijkheid bestaat om de DVD's van de films die de AIE in haar bezit heeft te lenen. Deze service is gratis voor leden. Vrijwel alle films hebben een ondertiteling in het Spaans, enkele in het Nederlands. U kunt maximaal 3 films lenen. U kunt de DVD's afhalen en inleveren op door de AIE georganiseerde filmavonden.

Lijst van beschikbare films.

Als u op die pagina klikt op één van de titels dan vindt u een korte inhoud van de film. Inlichtingen over de DVD zelf, zoals beschikbare ondertiteling vindt u bij de FNAC.

Er zijn voorwaarden verbonden aan het lenen van een film. Als u een film leent gaat u met deze voorwaarden accoord.
1. Mocht de film onverhoopt kwijt raken of beschadigd zijn, dan zult u de kosten van de film vergoeden. De prijs van de film kunt u meestal vinden op http://www.amazon.es/(Películas y TV).
2. U leent de film in principe voor 1 periode tussen twee noches de cine. U kunt de periode verlengen door een mail te sturen aan filmoteca.
3. Mocht u per mail worden verzocht de film terug te brengen, bijvoorbeeld omdat iemand anders de film wil hebben, zult u onverwijld maar zeker bij de eerstvolgende filmavond, de film terug bezorgen bij de organisatie.