Selecteer de taal

ArchitectuurreizenArchitectuurreizen

Sinds 2011 organiseert de AIE ieder jaar een of meer architectuurreizen naar Spanje. De nadruk bij deze reizen ligt op de architectuur in de te bezoeken plaatsen, zowel klassiek als modern. Wij worden tijdens onze reizen begeleid door de zeer ervaren kunsthistorica Suzanne Roelofs. De reizen vinden plaats in september of oktober en de groepen zijn nooit groter dan 24 personen.

Wij waren al eerder in:
2011 Barcelona en Valencia
2012 Madrid en Toledo
Huesca2013 Sevilla en Cordoba
2014 Salamanca en Castilla y León
2015 Bilbao en Burgos
2016 Santiago de Compostela
2017 Modern Madrid
2017 Asturias
2018 Zaragoza
2019 ZW Andalucía
2021 Extremadura
2022 Valencia
2023 Murcia en Granada

Suzanne ZaragozaIn 2024 zouden we naar Vitoria gaan maar wegens ziekte hebben we de reis moete afgelasten.

Wij organiseren onze reizen altijd in samenwerking met onze gids Suzanne Roelofs van Building Stories. Zij organiseert ook zeer regelmatig architectuurwandelingen in Nederland.

Onze deelnemers zijn vaak erg enthousiast over deze reizen, zie hun bijdragen in de rubriek Leden vertellen. Kijk ook eens naar het overzicht 10 Reizen AIE dat door enkele reizigers over onze reizen is gemaakt. In 2018 is tijdens ons bezoek aan het CDAN museum in Huesca een opname gemaakt door TV Aragón.

Daar deelname alleen open staat voor leden dienen niet-leden lid te worden tenminste gedurende het seizoen waarin de reis plaatsvindt. U kunt zich aanmelden voor een reis door het invullen van het Aanmeldingsformulier als het actief is. Uw aanmelding is echter pas definitief als uw aabetaling door de AIE is ontvangen.

Door uw aanmelding verklaart u het eens te zijn met onze Reisvoorwaarden.

GGTOSinds februari 2016 is de AIE aangesloten bij het garantiefonds GGTO. Het Garantiefonds GGTO garandeert reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis. Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. De AIE brengt haar reizigers voor deze garantieregeling een klantenbijdrage van € 7,50 per boeking in rekening. Met deze bijdragen, die worden afgedragen aan de GGTO, wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

VvKRDe AIE is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties: VvKR. Deze vereniging komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.