Selecteer de taal

Architectuurreis 2023 naar Murcia en Granada

ElMoneoEr was nog een plekje op het vasteland van Spanje waar we nog niet geweest zijn: het zuidoosten namelijk. Dat gaan we dit jaar goed maken! We bekijken uiteraard alle hoogtepunten van Murcia, Cartagena en Granada want die zijn er heel veel maar we bespreken ook de minder bekende architectuur zoals de universiteitsgebouwen, een ziekenhuis, wellicht een gemeentehuis of misschien zelfs een destilleerderij.....

Eerste reis: van 4 tot 11 oktober 2023 (woensdag)
Tweede reis: van 18 tot 25 oktober 2023 (woensdag)

Voor beide reizen zijn geen plaatsen meer beschikbaar; als u zich hiervoor aanmeldt komt u op een wachtlijst!

We vertrekken voor beide reizen uit Amsterdam. Gebruik voor uw aanmelding het Aanmeldingsformulier maar lees voordat u dat doet eerst onze Reisvoorwaarden. Als u meegaat dan verklaart u zich hiermee akkoord!

SuzanneDe reis is uiteraard weer samen met Suzanne Roelofs georganiseerd. Zij zal ons langs alle prachtige monumenten leiden waarbij haar uitleg voor iedereen duidelijk verstaanbaar zal zijn vanwege het gebruik van een audiosysteem.

U kunt het (voorlopige) programma' van deze reizen downloaden als u wilt. Klik daarvoor op de volgende link: Brochure Murcia en Granada. Hier vindt u ook informatie over de organisatie van de reis en de kosten. Let op: deze brochure is voorlopig en kan tot een week vóór vertrek nog wijzigen.

Zie voor enkele enthousiaste verslagen van voorgaande reizen de rubriek Leden vertellen. En ook het boekje 10 Reizen AIE is zeer de moeite waard om even te bekijken.

Ons bezoek tijdens de reis van 2018 aan het CDAN museum in Huesca is uitgezonden door TV Aragón! Klik hier als u de clip wilt zien.

GGTOSinds februari 2016 is de Asociación aangesloten bij het garantiefonds GGTO dat aan onze reizigers een financiële zekerheid biedt. Hiervoor brengen wij 9 euro aan iedere deelnemer in rekening. Ook zijn wij lid van de Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties VvKR.

VvKRWij maken u erop attent dat u zelf verantwoordelijk bent voor het afsluiten van een reis- en bagageverzekering.