AnnekeOp 26 april 2013 zal Anneke Houben - De Jongh afscheid nemen als bestuurslid van de Asociación Iberoamericana. Het spreekt vanzelf dat we dit niet ongemerkt voorbij kunnen laten gaan. Wij hopen daarom dat u gehoor zult geven aan de volgende uitnodiging

Na 46 jaar de drijvende kracht in het Bestuur van de Asociación Iberoamericana te Eindhoven te zijn geweest zet Mevrouw Anneke Houben de Jongh een stap terug. Zij gaat voor de A.I.E. niet verloren want zij blijft wel gewoon lid.

Wij nemen in stijl afscheid van haar op vrijdag 26 april 2013 tijdens een receptie in het Academisch Genootschap, Parklaan 93 te Eindhoven.

De receptie, welke omlijst wordt met muziek van Jopie, vindt plaats van 19:00 tot 21:00 uur.

Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs en verzoeken u vriendelijk deze uiterlijk 15 april te bevestigen door een mail te sturen aan:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij willen haar bij deze gelegenheid o.a. een boek aanbieden met daarin foto's, anekdotes, wetenswaardigheden en afscheidswensen van alle bekenden. Dit zal zij buitengewoon waarderen.

Graag ontvangen wij van u verhalen, afbeeldingen of andere memorabilia om het boek mee te vullen.

Wilt u deze bijdragen ook sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij voorbaat onze dank.

Wij hopen u op 26 april te mogen begroeten.

Het Bestuur van de Asociación Iberoamericana Eindhoven