Nieuws

Welkom bij de Asociación Iberoamericana de Eindhoven

Onze vereniging verzorgt Spaanse lessen en ontplooit allerlei activiteiten met het doel de taal en cultuur van Spaans sprekende landen te verspreiden.

LaColmena   Tertulia literaria: La colmena
Onder leiding van Natalia wordt op donderdag 14 november 2019 in de bar van het Amrâth Hotel Eindhoven dit boek van Camilo José Cela besproken, uitsluitend in het Spaans. Aanvang 20.00 uur.
Rubens   Lezing: Peter Paul Rubens
Op dinsdag 19 november vervolgen wij onze lezingencyclus met een spannende voordracht in het Nederlands van Jan Timmerman over deze beroemde schilder en zijn relatie met Spanje. Sint Jorisgildehuis 20.15 uur.
Carmina   Film: Carmina o revienta
Zoals in alle seizoenen presenteren wij ook nu weer op woensdagen Spaans gesproken films meestal met Spaanse ondertiteling, soms Nederlands. Onze volgende noche de cine is op woensdag 27 november 2019. Gebouw van het Sint Jorisgilde om 19:30 uur.
RembrandtVelázquez   Excursie: Rembrandt - Velázquez
Op zaterdag 30 november organiseren wij samen met Suzanne Roelofs een excursie naar deze tentoonstelling en naar het Museumplein in Amsterdam. De maximale groepsgrootte van 15 personen is op dit moment bereikt. Als u zich opgeeft komt u op een wachtlijst.
Fadango   Kerstconcert: Fadango
Op vrijdag 13 december verzorgt het ensemble Fadango onder leiding van Gerard van Duinen ons Concerto navideño 2019 in de Agnus Dei - Kerk in Waalre. Toegang gratis voor leden. Niet leden betalen 5 euro.
HablasEspañol   Spaanse taalcursussen
Meedoen met onze cursussen Spaans in 2019/2020? ......Lees meer
CDAN   De AIE op de Spaanse TV
Tijdens onze architectuurreizen in 2018 brachten wij een bezoek aan Museo CDAN in Huesca. TV Aragón heeft daarvan een opname gemaakt en uitgezonden.
ViveBarcelona   Vive Barcelona
.....als u interesse hebt in het volgen van een week cursus gegeven in Spanje door Elena! Ook geeft Elena privéconversatielessen.

 Wist u dat u zelf geen Facebook hoeft te hebben om de Facebookpagina van de AIE te kunnen zien? Klik maar eens op . Ook is de AIE sinds begin juni 2018 te volgen op Instagram  .

Indien u zich aangetrokken voelt tot de Spaanse taal en cultuur, aarzel dan niet om lid te worden. Wij hopen u spoedig te mogen begroeten bij één van onze activiteiten.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share

Agenda

Aanmelden Spaanse les
Ga naar ons Gastenboek of Filmoteca

2019    
14-11   Tertulia: La colmena
19-11   Lezing: Peter Paul Rubens
27-11   Film: Carmina o Revienta
30-11   Excursie: Rembrandt - Velázquez
13-12   Kerstconcert: Fadango
     
2020    
15-01   Film en Borrel:
23-01   Lezing: Comer en España
30-01   Tertulia: Donde nadie te encuentre
12-02   Film:
05-03   Lezing: Los camélidos sudamericanos
18-03   Film:
26-03   Tertulia: Marina
15-04   Film: