Lid worden

Excursie: Rembrandt - Velázquez

RembrandtVelazquezHelaas kon deze excursie om gezondheidsredenen van de gids niet doorgaan

In het najaar van 2019 presenteert het Rijksmuseum Rembrandt-Velázquez, een tentoonstelling met topstukken van dé grote meesters uit de 17de eeuw uit Nederland en Spanje. Schilderijen van Velázquez, Rembrandt, Murillo, Vermeer, Zurbarán, Hals en Ribera komen voor het eerst samen dankzij de unieke samenwerking tussen het Museo del Prado in Madrid en het Rijksmuseum.

Nog slechts één plaats vrij...............

SuzanneDe Asociación organiseert samen met Suzanne Roelofs, die op die dag onze gids zal zijn, een gezamenlijk bezoek aan deze tentoonstelling op zaterdag 30 november 2019. Het programma luidt als volgt:
11.00 uur: Verzamelen op het Museumplein in Amsterdam voor een wandeling over dit plein. Er is daar een hoop gebeurd de laatste tijd. De musea zijn mooi vernieuwd, denk aan het Stedelijk en het Van Gogh museum. We bespreken uitgebreid de verschillende gebouwen (Rijksmuseum, Stedelijk, Van Gogh, de Villa's, het Concertgebouw en het Conservatorium hotel).
12.00 - 13.30 uur: Vrije lunchpauze
13.30 - 15.00 uur: Rondleiding langs de tentoonstelling Rembrandt-Velázquez.

De kosten voor deze excursie bedragen 27,50 euro voor leden en 30 euro voor niet-leden, te voldoen op NL26 INGB 0001090996 ten name van Asociación Iberoamericana Eindhoven. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Actividades, maar de aanmelding is pas definitief als de penningmeester het inschrijfgeld heeft ontvangen. De maximale groepsgrootte (15, verplichting Rijksmuseum) is op dit moment bereikt. Als u zich nu opgeeft, komt u op een wachtlijst zo gauw de deelnameprijs is betaald. Indien u niet meekunt, wordt dit bedrag onverwijld terugbetaald.

De prijs is exclusief de entree voor het museum, waarvan de toegang gratis is met museumkaart. Wacht met het eventueel bestellen van kaarten totdat u bericht hebt ontvangen dat uw deelname definitief is.

Vervoer is op eigen gelegenheid en de deelnemers moeten dit zelf regelen eventueel met gebruik van treinvoordeelkaartjes van AH, Kruidvat of Blokker. Wel zal een evt. onverplichte gemeenschappelijke vertrektijd worden afgesproken in het NS station van Eindhoven.

Share

Agenda

Aanmelden Spaanse les
Ga naar ons Gastenboek of Filmoteca

2020    
25-05   Spaans: B2 Conversatie
11-06   Spaans: Zomercursus
27-08   Tertulia: La hija de la española
03-09   Taalcursus: Introductieavond
14-09   Taalcursus: aanvang lessen
23-09   Conferencia:
15-10   Tertulia:
     
2021    
20-10   Architectuurreis 1: Extremadura
27-10   Architectuurreis 2: Extremadura